مرورگرهای وب به طور معمول اطلاعات شخصی و خصوصی تان، تاریخچه، کوکی ها، جستجو ها، دانلودها، و غیره را ذخیره کرده و تنها زمانی آنها را حذف می کنند که شما بخواهید. چنانچه به طور پیوسته در حال پاک کردن آنها هستید، می توانید هر مرورگری را به پاکسازی خودکار داده های شخصی تان در هنگام بستن آنها وادارید.   توجه نمایید، چنانچه مرورگر تان را تنظیم کرده اید تا در هنگامی که آن را می بندید به صورت خودکار کوکی هایتان را پاک کند، هر زمان که مرورگرتان را باز می کنید مجبور خواهید بود تا وارد سیستم (log into) وبگاه های مورد استفاده تان شوید. پاکسازی فایل های حافظه نهان (cache) موجب خواهد شد تا وبگاه ها پس از راه اندازی دوباره مرورگرتان، آهسته تر بارگذاری شوند.   موزیلا فایرفاکس(Mozilla Firefox)فایرفاکس از قابلیت درونی برای پاکسازی تمامی داده های شخصی و خصوصی تان در هنگام بستن آن – بدون نیاز به افزونه ای – برخوردار است. برای شروع، فهرست فایرفاکس را باز کرده و گزینه ها(Options) را انتخاب کنید.Privacy را انتخاب کنید و Use Custom Settings for History را برگزینید. جعبه انتخاب Clear History When Firefox Closes را تیک بزنید.برای بررسی اینکه چه نوع داده های خصوصی را فایرفاکس به صورت خودکار پاکسازی می کند، روی دکمه تنظیمات(Settings) کلیک کرده و انواعی از داده های خصوصی را که نمی خواهید انتخاب کنید.اینترنت اکسپلورر(Internet Explorer)اینترنت اکسپلورر نیز از قابلیت درونی برای پاکسازی تمامی داده های خصوصیش در هنگام بستن آن برخوردار است. روی نماد چرخ دنده کلیک کرده و برای شروع، گزینه های اینترنت(Internet options) را انتخاب کنید.در سربرگ General، گزینه Delete Browsing History On Exit را فعال کنید.روی دکمه Delete کلیک کنید تا اقدام به سفارشی سازی انواع داده های اینترنت اکسپلورر که پاک خواهند شد، کنید. شما ممکن است بخواهید «حفظ داده های وبگاه های مورد علاقه» را از حالت انتخاب خارج کنید یا اینترنت اکسپلورر کوکی ها و فایل های حافظه نهان(کَش) برای وبگاه هایی که به عنوان علاقه مندی هایتان ذخیره کرده اید را حفظ خواهد کرد. پس از اتمام کار، روی دکمه Delete کلیک کنید. اینترنت اکسپلورر بی درنگ داده های خصوصی تان را پاک خواهد کرد و سپس هر زمان که مرورگر تان را می بندید آنها را پاک‌سازی می کند.